вівторок, 8 грудня 2015 р.

Населення Землі говорить майже на 7000 мовах. Проте лише кілька десятків з них мають офіційний статус в тих чи інших країнах і світове значення. Наприклад, в ООН всього 6 офіційних мов: англійська, арабська, російська, французька, китайська та іспанська.

Англійська входить до трійки найпоширеніших мов у Світі. Вона рідна для 560 млн. чоловік та визнана офіційною в 59 країнах. Нею складені майже 57% веб-сайтів у всесвітній павутині. Знаючи її можна з легкістю подорожувати світом, так як англійською говорять більше, ніж в 100 країнах світу. Знаючи англійську, ви без будь-яких труднощів зможете запитати дорогу, розпочати бесіду чи попрохати про допомогу.

В зв’язку з тим, що наша школа в цьому році отримала статус спеціалізованої з поглибленим вивченням окремих предметів, в тому числі і англійської, до нас завітала представник Міжнародного освітнього агентства ICEA, Кобець Ірина. Вона розповіла про переваги вивчання англійської та запропонувала скористатися безкоштовними курсами польської та англійської мов, які проводитимуться в нашій школі.

Немає коментарів:

Дописати коментар